Bli kontaktad, klicka här!

Ljus lägenhet på centralt läge nära stadens puls

Alicante Stad , Alicante
Pris
260 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 95 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
receiptReferensnummer: S258997

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna trevliga lägenhet på ett centralt läge med stadens puls utanför dörren.
Här bor du precis runt hörnet från den välkända "svampgatan" med många restauranger och bara några minuters promenad från hamnen, stadsstranden och Esplanaden.

Det är en ljus lägenhet med tre rymliga sovrum och två badrum. Två av sovrummen är idag möblerade med dubbelsäng och det tredje med en enkelsäng. Alla sovrummen har inbyggda garderober som ger bra förvaringsmöjligheter.
Ett stort och ljust vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och ett matsalsbord. Ett välplanerat kök med plats för frukostbord och stolar.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 650m
wavesAvstånd till hav 200m
local_airportAvstånd till flygplats 13.0km

Bilder

Karta

HitCounter