Bli kontaktad, klicka här!

Nyproducerade duplex 50 m fr. stranden !

Denia , Denia
Pris
243 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 73.94 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (38 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 30 EUR
receiptReferensnummer: NB047

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT 30.000€!
Nyproducerade duplex ca 50 m från stranden och med utsikt över Medelhavet!

INTERIÖR

Nyproducerade radhus ca 50 m från Denias vidsträckta sandstrand med otrolig utsikt över Medelhavet och Montgó-berget. Radhuset har tre sovrum med inbyggda garderober, två helkaklade badrum med klinkers från Porcelanosa, ett ljust vardagsrum tack vare det naturliga ljusinsläppet från de stora skjutdörrarna som leder ut till terrassen samt ett fullt utrustat kök med vitvaror av märket Bosch. Fastigheterna är utrustade med inbyggd AC, larm, elektriska persienner, belysning (allt kan styras från mobiltelefonen), porttelefon och i priset ingår även en parkeringsplats. Urbanisationen kommer att ha en gemensam pool, utomhusduschar, ett grönområde och det finns en liten gångväg som leder ned till stranden. Nyproduktionsprojektet är inflyttningsklart i slutet av året och ligger i Denia, som erhållit utmärkelser från UNESCO bl.a. för sin kulinariska expertis, de dagliga färjorna som går till Ibiza, Mallorca och Fermentera och de vidsträckta sandstränderna. Runtomkring urbanisationen finns en skola för vattensport, otroliga restauranger som specialiserar sig på fisk och skaldjur, barer och chiringuitos / xiringuitos.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 50m
wavesAvstånd till hav 50m
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km

Bilder

Karta

HitCounter