Bli kontaktad, klicka här!

Underbar urbanisation på stranden i Denia

Denia , Denia
Pris
121 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 70 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (12 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 57 EUR
receiptReferensnummer: PV058

Objektsbeskrivning

Lägenhet som tillhör en underbar "gated community" med pool och vackra trädgårdar med palmer, perfekt för semester. Den har en trevlig terrass med utsikt över gemenskapens trädgård och ligger mycket nära en bred strand med kristallklart vatten. Ett snabbköp är tillgängligt några meter bort och det finns flera restauranger i närheten. Det ligger i Dénia i ett område mellan Almadrava och El Palmar, ca 5 km från stadens centrum och färjan till Mallorca och Ibiza.

INTERIÖR

Fastigheten har 70 kvm fördelade över två sovrum, ett stort vardagsrum, ett öppet kök och ett badrum. Den är i gott skick och det är en bottenvåning med sydvästläge, samfällighetsavgiften är endast ca 680 euro per år och IBI är ca 240 euro per år. Gemenskapen har tillräckligt med utrymme för parkering men inga reserverade platser.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 150m
wavesAvstånd till hav 150m
location_cityAvstånd till centrum 1.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 7.5km
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.5km

Bilder

Karta

HitCounter