Bli kontaktad, klicka här!

Mysig lägenhet 100 meter från stranden i Denia!

Denia , Denia
Pris
202 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 92 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (15 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
receiptReferensnummer: PV041

Objektsbeskrivning

Vacker lägenhet med en mysig privat terrass ca 100 meter från stranden Les Bovetes, en av de bästa stränderna i Dénia, belägen i en vacker urbanisering med trädgårdsområde, barnområde och gemensam pool. Området är tyst och har alla tjänster inom några meters räckhåll. Färjan till Ibiza och stadens centrum ligger endast ca 5 km bort. Det finns bra bussförbindelse till centrum.

INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 92 kvm fördelat över ett rymligt vardagsrum, två sovrum med garderober, en svit med badrum, totalt två badrum, separat kök med tvättstuga och en terrass på ca 15 kvm. Lägenheten är utrustad med fönster med dubbla fönster, luftkonditionering varm / kall (inbyggda kanaler), privat garage och förråd. Det är en bottenvåning några trappsteg upp.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
location_cityAvstånd till centrum 4.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 4.0km
local_airportAvstånd till flygplats 34.2km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 15.3km

Bilder

Karta

HitCounter