Bli kontaktad, klicka här!

Pool-villa norr Valencia, 20 min. till havet

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
195 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 247 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1137 m2
receiptReferensnummer: HH325

Objektsbeskrivning

Villan har fem sovrum och två badrum med en stor pool, som ligger i ett lugnt och fridfullt område i utkanten av bostadsorten Náquera. Den ligger precis vid fotspåren av Sierra Calderona Natural Park och ligger 30 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, samt 20 minuter från havet. Området är känt för sina fruktträd, apelsinerna från detta område sägs vara bland de bästa i världen.

Fastigheten har två plan, med en stor terrass på varje våning. Det huvudsakliga bostadsutrymmet är entréplan, där vi hittar ett stort vardagsrum med matsal, lounge och ett fullt utrustat kök. Alla utrymmen är ljusa och öppna mot trädgården, tack vare de stora fönsterna från golv till tak. Vyerna mot poolen och trädgården är bara fantastiska. På övervåningen hittar vi de fem dubbelrummen och de två badrummen. Det största av sovrummen, har en egen rymlig terrass och ett eget badrum med dusch. Det andra badrummet delas för de andra fyra sovrummen och har ett badkar.

Fastigheten är fullt möblerad. Alla sovrummen är dubbla i storlek och de flesta inkluderar inbyggda garderober. De har gott om ljus och är mycket rymliga. Hela fastigheten är utrustad med dubbelglas, elvärme och en luftkonditionering. Det finns även en öppen spis som har varit stängd, men kan öppnas om så önskas. Badrummen är utrustade med all nödvändig inredning och köket med alla vitvaror ingår också. Alla terrasser har underbar utsikt och läge, för att möjliggöra åretruntanvändning.

Trädgården innehåller dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Poolen, som ligger på norra sidan av partiet, har sol hela dagen. Poolen är omgiven av en stor terrass med vegetation runt om och har en imponerande utsikt mot resten av fastigheten och landsbygden. En täckt utomhus paellero / barbaque struktur och en vacker lund med fruktträd gör för resten av trädgården.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 15.0km
wavesAvstånd till hav 15.0km
location_cityAvstånd till centrum 22.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.4km
local_airportAvstånd till flygplats 20.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 17.0km

Bilder

Karta

HitCounter