Bli kontaktad, klicka här!

Villa med pool utanför Valencia

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
230 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 214 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 818 m2
receiptReferensnummer: HH107

Objektsbeskrivning

Denna vackert presenterade villa med tre sovrum, och tre badrum ligger precis utanför Villamarchante centrum, med La Rodana nationalpark som bakgrund. Villamarchante är en oerhört populär by för dem som vill köpa en fastighet utomlands tack vare dess mängd skolor, affärer och tjänster. Villamarchante är också väl ansluten till de större städerna Lliria (13 km bort) och Valencia stadskärnas, med sina rikliga attraktioner, och som du kan kan hitta inom ca 35 minuter (33 km) med bil.

INTERIÖR

Vi kan gå in i fastigheten antingen genom köket eller rakt in i det imponerande vardagsrummet. Via den bakre ingången hittar vi det moderna och nyrenoverade köket, utrustat med alla nödvändiga elektriska apparater och det finns också plats för ett matbord och stolar. Precis framför köket finner vi den första badrummet, som består av duschkabin, handfat och toalett. I vardagsrummet finns en loggbrännare och skorsten samt fönster från golv till tak vilket bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och en underbar utsikt över tomten. En imponerande marmortrappa från vardagsrummet tar oss till första våningen.

På första våningen finner vi tre dubbla sovrum, alla med inbyggda garderober och en master-svit samt luftkonditionering (värme/kyla) installerad. Det stora sovrummet är extremt rymligt, har flera inbyggda garderober och har tillgång till ett privat badrum med duschkabin, handfat och toalett. Det finns även utrymme i det här rummet för lite gymutrustning. Slutligen har vi också den tredje badrumsviten, som ligger i direkt anslutning till ett av sovrummen. Den består av duschkabin, handfat toalett och bidé.

På tomten som är på ca 818m2 har man ett ganska enkelt underhåll eftersom den huvudsakligen är asfalterad och har grus. På framsidan har vi en uppfart med parkering för två bilar och bredvid finns garaget, vilket skulle ge ytterligare parkering eller lagringsutrymme, om det behövs. Bredvid detta finns den stora 8 x 4 meter swimmingpoolen, med filtrerings- och rengöringssatser lagrade i ett pumprum nedanför. Strax bakom poolen har vi en stor asfalterad sittgrupp med paellero grilllagring bakåt. Det finns en terrass på bottenvåningen som också är en fantastisk plats att njuta av under de varmare sommarmånaderna.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 27.0km
wavesAvstånd till hav 27.0km
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 15.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 8.0km

Bilder

Karta

HitCounter