Bli kontaktad, klicka här!

Villa med ultimat läge och utsikt över havet

Calpe , Calpe
Pris
799 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 324 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 887 m2
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH092

Objektsbeskrivning

Denna magnifika villa ligger i Casanova i Calpe, bara några minuter från stranden, tennisklubben, den kommunala fotbollsplanen och stadens centrum. Villan, byggd år 2007, på toppen av en kulle, har öppen utsikt över bergen och havet, utan byggnader framför, och med fullständig integritet runtomkring. Tomten har en stor parkeringsplats, en sluten parkering ansluten till huset, en stor pool och flera terrasser, alla med underbar utsikt.

INTERIÖR

Byggnaden är uppdelad i två våningar. På den första våningen, som nås från huvudentrén, finns två stora sovrum med badrum, ingång, garage, ett förråd och en stor terrass som förbinder övervåningen. Via trappan eller hissen har man tillgång till den nedre våningen och där finns två sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum med matplats och ett separat kök som är öppet ut mot matsalen. Hela bottenvåningen har tillgång till poolområdet med en stor terrass, alltid med panoramautsikt. Huset har luftkonditionering i alla rum, golvvärme, hiss, intercom, grillplats och mycket mer. Det är det perfekta hemmet för en familj som vill ha hög kvalitet, rymd och privatliv, men bo nära stan.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.5km
wavesAvstånd till hav 2.5km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.5km

Bilder

Karta

HitCounter