Bli kontaktad, klicka här!

Spansk villa med charm nära allt

Calpe , Calpe
Pris
1 390 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 738 kvm
meeting_roomAntal rum: 7 varav 6 sovrum
wcAntal badrum: 5
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1500 m2
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH095

Objektsbeskrivning

Denna vackra villa i klassisk stil ligger i Canuta-området endast ca 5 min promenad till stranden och ca 15 min från centrum. Den har otrolig panoramautsikt över havet och bergen och är mycket privat tack vare dess läge och orientering.

INTERIÖR

Det är ett 2-våningshus med många breda terrasser med utsikt över havet. På första våningen finns 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum. På andra våningen som är den främsta där finns 3 sovrum, 1 med badkar och klädkammare med tillgång till terrassen och 2 sovrum, 1 badrum, 1 toalett, ett stort kök och ett rymligt vardagsrum med tillgång till matsal och terrass. Hela huset är utrustat med luftkonditionering och uppvärmning. Det finns 2 garage och en extra parkeringsplats. Det har en hiss direkt från huvudgaraget. Poolen är inglasad med skjutdörrar och har värme för vintern. Dessutom finns det en privat utomhusjacuzzi på området. Tomten på 1500 m2 har olika typer av träd som gör huset mycket privat. Villan ligger bara 5 min promenad till havet och ca 15 in till centrala Calpe.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.5km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.5km

Bilder

Karta

HitCounter