Bli kontaktad, klicka här!

Lyxig takvåning vid stranden i Calpe

Calpe , Calpe
Pris
488 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 0 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 70 EUR
receiptReferensnummer: HH084

Objektsbeskrivning

Takvåningen ligger i ett lugnt område och mycket nära alla tjänster. Den ligger på 9: e våningen så det erbjuder underbar utsikt över havet och bergen.

INTERIÖR

Det är indelat i två våningar. På bottenvåningen hittar vi ett badrum, två sovrum med terrass för att njuta av den vackra utsikten. Vid ingången hittar vi en säkerhetsdörr som ger tillgång till de två rummen. När vi går uppför trappan hittar vi ett stort vardagsrum, badrum, stort kök, omklädningsrum, gym med jacuzzi och bastu, kontor och två stora terrasser. Det är modernt och har luftkonditionering (kyla/värme), uppvärmning, persiennerna är elektriska samt markiserna på terrassen. Det har också förråd och parkering. I byggnaden finns en gemensam pool, minigolfbana och tennisbana. Det säljs möblerat.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.5km

Bilder

Karta

HitCounter