Bli kontaktad, klicka här!

Lyxig nyproduktion 500m från stranden i Benidorm

Benidorm Town , Benidorm
Pris
346 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 85 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (20 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 70 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: NB094B

Objektsbeskrivning

Nyproducerade lyxlägenheter endast ca 500 m från stranden och med utsikt över Medelhavet och Benidorms skyline. I urbanisationen finns allt man kan önska sig till exempel gym, och spa med havsutsikt! Inflyttningsklart i slutet av 2021!

INTERIÖR

Lägenheterna har två till tre sovrum, två helkaklade badrum, ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp tack vare de stora skjutdörrarna i glas som leder ut till den rymliga terrassen, samt ett öppet kök i anslutning till vardagsrummet och en separat tvättstuga. Installation av AC (kall/varm) via kondukter. Det ingår en garageplats och ett förråd i priset. I urbanisationen som kommer att vara ett "gated community" med CCTV (säkerhetskameror) kommer det att finnas:

- Gemensamma grönområden med exotiska växter och palmer med bevattningsanläggning samt utemöbler i form av bänkar, och utomhusbelysning.

- Chill out: Area på ca 80 m2, bestående av cirkulär bar med bord, soffor och stolar i skuggan av en modern kupol utrustad med terrass.

- Uppvärmd pool och gym: På den 26: e och 27: e våningen (med dubbel takhöjd) kommer ett gym och uppvärmd pool på ca 60 m2 vara beläget. Installation av TV, tillgång till omklädningsrum och bastu. Det kommer även finnas träningsmaskiner.

- Multifunktionell terrass: gemensam terrass på första våningen med en ungefärlig yta på ca 65 m2, utrustad för audiovisuell plats för spel.

- Lekplats

- Idrottsområde: Två paddel-/tennisbanor som är inglasade samt en multisportbana.

- Simbassänger: Pool för vuxna: ca 400 m2, med innerbelysning med färgförändringar (LED), trappor med räcken, med tre torra områden för solstolar, våt ö och bänk inne i poolen. Grund barnpool, 98 m2, och tillgång till stranden, utrustad med en lekpark.

- 2 Jacuzzi: Med kapacitet för 6 personer.

Bredvid poolerna kommer det att finnas duschar, toaletter och lokaler för räddningspersonal och underhållsrum. Hela urbanisationen är funktionshinderanpassad.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
location_cityAvstånd till centrum 200m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 200m
local_airportAvstånd till flygplats 55.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 500m

Bilder

Karta

HitCounter