Bli kontaktad, klicka här!

Medelhavsvilla med utsikt i Denia

Denia , Denia
Pris
349 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 200 kvm
meeting_roomAntal rum: 7 varav 6 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1500 m2
receiptReferensnummer: HH408

Objektsbeskrivning

Detta är en mycket stor villa med sex sovrum, härlig pool och utsikt över bergen i ett mycket trevligt område Monte Pego, utanför Denia.

INTERIÖR

Villan är uppdelad i två våningar och erbjuder ett stort vardagsrum med ett amerikansk barkök. På denna våning finns även två sovrum och två badrum. På den nedre våningen har du ytterligare två separata lägenheter som vardera erbjuder 2 sovrum och ett badrum, så tillsammans har du sex sovrum och fyra badrum. Detta är ett riktigt bra familjehus eller perfekt för semesteruthyrning. Huset ligger på en tomt på ca 1500 m2, som är inhägnad och ger dig en god separation från dina grannar.

Villan har terrakotta- och keramikgolv, dubbla glasrutor, centralvärme (gas) plus elektriska värmeelement, samt vedspis i vardagsrummet, solterrass på övervåningen och en pool på 8 x 4 m2 på samma våning som lägenheterna med solterrass runt poolen. Fastigheten har satellit-tv, internet, bevattningssystem, parkeringsplatser etc.

För dem som letar efter en stor fastighet med fantastisk utsikt och mycket utrymme är detta en imponerande villa.

EXTERIÖR

Denia är känt för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.0km
wavesAvstånd till hav 5.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 10.0km

Bilder

Karta

HitCounter