Bli kontaktad, klicka här!

Radhus med takterrass, 25 min till Valencia

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
149 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 138 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
poolPool: Gemensam pool / Community pool
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: HH504

Objektsbeskrivning

Modernt radhus med tre våningar, fyra sovrum och tre badrum. Belägen på Los Almendros urbanisation intill den berömda golfbanan El Bosque i Godelleta, strax utanför Valencia. Fastigheten har två terrasser på bottenvåningen och ett bra solarium på översta våningen, för att kunna njuta av utsikten och få ut det mesta av det varma vädret som denna region har att erbjuda.

Radhuset är uppdelat på tre våningar. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med god storlek, ett kök, duschrum och det första av fyra sovrum, alla med inbyggda garderober. På första våningen har vi tre sovrum med dubbelsäng, där ett sovrum har eget badrum med badkar. På denna våningen ligger även ett familjebadrum med duschkabin. På toppen, andra våningen, har vi takterrassen.

Fastigheten har dubbelglasade fönster och har en förinstallation för ett luftkonditioneringssystem genom ventiler, som kan installeras i hela huset. Framför fastigheten finns en carport, där ni tryggt kan låsa om bilen. Fastigheten har utsikt över den gemensamma idrottsplanen, en lekpark för barn och stor gemensam pool på baksidan.

Urbanisationen ligger endast 7 km från Godelleta bycentrum och bara 2 km från den berömda golfklubben El Bosque. Godelleta är hem för en hel mängd butiker och tjänster. Det finns flera skolor i området och Valencia centrum, med stränder, flygplats och historiska gamla stan, ligger cirka 25 minuters bilresa bort.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 31.0km
wavesAvstånd till hav 30.5km
location_cityAvstånd till centrum 27.3km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 18.7km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 21.0km

Bilder

Karta

HitCounter