Bli kontaktad, klicka här!

Beachfront penthouse i Estepona

Estepona
Pris
649 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 130 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (82 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 330 EUR
directions_carParkering: Garage
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: SRS36

Objektsbeskrivning

Denna fantastiska, 4 sovrum takvåning ligger på första strandlinjen i lyxiga fastigheter i ett av de mest privilegierade områdena i Costa del Sol, Bahia de la Plata i Estepona. Strandpromenaden ligger precis utanför dörren och en 2 km promenad tar dig till Estepona stad och dess stränder. Lägenheten erbjuder fantastisk havsutsikt och två terrasser, en med en privat pool!

Detta helt renoverade penthouse duplex har ett vackert, fullt utrustat kök och ett rejält vardagsrum. Från vardagsrummet har du tillgång till en av de stora terrasserna med fantastisk utsikt. Den första våningen har 2 sovrum och badrum och på andra våningen finns ytterligare 2 sovrum och ett badrum. På andra våningen finns den andra stora terrassen med egen pool med, om möjligt, en ännu mer fantastisk utsikt över havet, strandpromenaden och den vackra trädgården i urbanisationen. Bredvid och på strandpromenaden finns en beach club som är öppen under högsäsong.

Urbanisations trädgård är vacker och lummig och här hittar ni den fantastiska uppvärmda poolen, barnpoolen och en paddle bana. Området har övervakning dygnet runt.
Välkommen till ett liv i solen!I närheten

beach_accessAvstånd till strand 50m
location_cityAvstånd till centrum 2.5km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km

Bilder

Karta

HitCounter