Bli kontaktad, klicka här!

SÅLD - Duplex Penthouse i Puerto Banus

Nueva Andalucia - Puerto Banus , Marbella
Pris
1 090 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 160 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (75 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 462 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: SRS39

Objektsbeskrivning

Vackert, renoverat penthouse duplex, sydläge, i Embrujo Marbella - Puerto Banús. Priset inkluderar möbler! 160 m2 boyta och en 75 m2 terrass.
Beläget i ett elegant bostadskomplexet, 600 meter från stranden och 10 minuters promenad från Puerto Banús. Bra förbindelser med motorvägen, enkel tillgång till golfbanorna i området och bara 40 minuter från Malaga International Airport. Omgiven av alla typer av affärer och tjänster, nära flera skolor, stormarknader, gym och allt du kan tänkas behöva.

På första våningen finns entrén, ett charmigt vardagsrum och ett härligt kök. Två badrum, gästtoalett och en stor terrass. Den andra våningen består av en hall, huvudsovrummet med en walk-in garderob och en stor terrass med fin utsikt över trädgården och viss havsutsikt. Lägenheten har ett stort förråd och ett privat garageutrymme för två bilar med enkel åtkomst via hiss från lägenheten. Perfekt för människor som vill njuta av närheten till stranden, en lugn medeltida landskapsplanering och exotiska trädgårdar. Månadsavgift 462 euro, sophantering 185 euro per år och fastighetsskatt 1 511 euro per år.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km

Bilder

Karta

HitCounter