Bli kontaktad, klicka här!

Fantastisk duplex takvåning med magisk panoramautsikt

Nueva Andalucia - Puerto Banus , Marbella
Pris
755 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 135 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (140 kvm)
receiptReferensnummer: PG6120

Objektsbeskrivning

Magisk panoramautsikt över havet, La Concha berget och golfdalen från denna duplex takvåning med 4 sovrum som har renoverats till en extremt hög standard i modern skandinavisk stil, vilket ger en hemtrevlig känsla.

När man kommer in i lägenheten så välkomnas man utav vardagsrummet och köket som har en öppen planlösning och fönster i alla hörn som ger både naturligt ljus samt är vackert för ögonen då man har magisk utsikt redan från plan ett och det första ögonkastet.

Från vardagsrummet kan du gå ut till den rymliga terrassen där du har plats för både Lounge hörna, BBQ och matplats en perfekt plats för morgon kaffet eller kvällsdrinken medan du njuter av utsikten.

På övervåningen hittar du 4 stora sovrum samt två badrum. Här får du också tillgång till en mindre uteplats som leder till den fantastiska takterrassen där man kan ligga på solstolen och sola och svalkas sig under utomhus takdusch som finns.

Detta fina Urbanization ligger i hjärtat av Nueva Andalucia i ett väldigt attraktivt område. I den gemensamma områden så delar man pool och grönområden med endast 12 lägenheter, vilket gör miljön tyst och harmonisk. Men bara 5 minuters promenad från dörren får man till restauranger och barer samt mataffärer.

För golfälskare kan det vara bra att veta att du inte bara har fantastisk utsikt över Las Brisas och Aloha Golf, golfklubbarna Los Naranjos och Magna Marbella utan du kan ta dig till banan till fots på bara på några minuter.

Bilder

Karta

HitCounter