Bli kontaktad, klicka här!

Enorm villa med privat läge och många möjligheter

Gènova , Palma
Pris
2 200 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 900 kvm
meeting_roomAntal rum: 15 varav 10 sovrum
wcAntal badrum: 8
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (700 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (5 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 10000 m2
receiptReferensnummer: 200110

Objektsbeskrivning

Enorm villa byggd 1971 i påkostade kvalitetsmaterial och allt i "mint condition". Villan byggdes som sommarresidens åt en bankdirektör med celebra gäster och användes endast 3 veckor per år. Inget har ändrats från ursprungsskick, för den som gillar 70-talet är detta en skattkammare!

10 sovrum, 8 badrum, stor matsal, stora hallar, vardagsrum med öppen spis, sociala rum, ett kylrum (!) täckt inomhuspool, utomhuspool, garage för 4 bilar samt en liten lägenhet med sovrum, litet kök och badrum (för chauffören), en enorm trädgård om 10.000 m2 inklusive fruktträd, en skog, en pool om 65 m2, ett vackert "torkhus/ria" och ett privat kapell är övergripande vad som ingår!

Dispositionen av huset är bottenvåning med liten entré följd av en stor hall med dubbel takhöjd och stor svängd marmortrapp upp till övervåningen, matsal, kök, kylrum, tvättstuga med utgång till en mindre balkong, 3 sovrum på rad, alla med garderober och med var sitt tillhörande badrum samt en stor terrass. Gången till sovrummen börjar med en gästtoalett följd av ett socialt rum. Vardagsrummet med öppen spis är på ca 60 m2. Något avskiljt finns tre sovrum för tjänstefolk, i nuläget använda som arbetsrum samt ytterligare ett badrum. En våning upp finns en stor hall, en större separat garderob/linnerum, utgång till en terrass, TV-rum/bibliotek med öppen spis, två sovrum med garderober och var sitt tillhörande badrum. Stort master bedroom med en-suit badrum, stor walk-in closet och utgång till ytterligare en stor terrass. Alla fönster i bostaden har dubbelt glas.
Det finns också en källare med det gigantiska garaget, maskinrum och ett stort rum om ca 100 m2 med tillhörande gästtoalett och en övertäckt pool som senast har använts som bridge rum.
Här finns möjlighet att göra en fin och rymlig spa-avdelning och gym.

Villan ligger i en dal i Genova, ett bättre villaområde i utkanten av Palma på en tomt om cirka 10 000 m2. Genova har både restauranger och mataffär.
Läget är mycket bra med 15 min med bil till flygplatsen, knappt 10 min ner till Palma's hamn och Porto Pi shoppingcenter med alla upptänkliga affärer samt en stor Carrefour, 15 min till stränderna i Cala Major och Illetas och hamnen i Calanova. På knappt 10 minuter med bil når man golfbanan i Son Vida och 5-10 min ytterligare finns golfbanan i Bendinat. Man går till Castel Bellver och välrenommerade Queens college på 10-15 min.

Fastigheten har sol hela dagen, den är i behov av renovering/modernisering, men det går att flytta in i den som den står. För en köpare som letar efter något speciellt med möjligheter och som faktiskt är prisvärt är detta en bostad med stor potential.

70-tal rakt igenom, en fullkomlig orgie i "klassisk" inredning från denna tidsperiod och allt i mycket god och påkostad kvalitet. Alla innerdörrar har t ex en tjocklek som anstår en ytterdörr!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 2.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 15.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter