Bli kontaktad, klicka här!

Nyproducerade radhus i Villamartin!

Villamartin , Orihuela Costa
Pris
210 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 131.28 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 103 m2
receiptReferensnummer: 078182524

Objektsbeskrivning

Detta projekt består av 27 moderna radhus, med en gemensam uppvärmd pool och privat parkeringsplats. Tomten varierar i storlek från 91 kvm2 till 175 kvm2. Dessa vackra radhus är byggda med de bästa materialen, samt golvvärme i alla badrum, dusch med hydromassage, elektriska persienner, larmsystem etc.

Radhusen har 3 våningar. På bottenvåning har du ett öppet kök med tillgång till en uteplats och det ljusa vardagsrummet/matsalen. Från vardagsrummet finns dörrar som leder till terrassen och trädgården. Även ett sovrum finns på detta plan. Det finns ett förråd i anslutning till den lilla uteplatsen utanför köket.
På andra våningen finns ytterligare 2 sovrum med badrum, balkong och terrass. På övervåningen finns ett 39 m2 solarium med vacker utsikt över golfbanan.

Denna utveckling ligger i ett lugnt område men nära alla bekvämligheter såsom barer, restauranger, stormarknader, etc, inklusive köpcentret Zenia Boulevard. Golfentusiaster hittar 4 golfbanor inom 5 minuters bilresa, inklusive den prisbelönta Las Colinas Golf & Country Club.

Priser från 204.000 Euro

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter