Bli kontaktad, klicka här!

Moderna och stilrena villor med privat pool

Torre de la Horadada , Pilar de la Horadada
Pris
281 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 105 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Privat pool
airline_seat_flatTerrass: Ja (53 kvm)
receiptReferensnummer: Villas Torre

Objektsbeskrivning

Välkommen till detta projekt bestående av tolv fristående villor på attraktivt läge i Torre de la Horadada.

Villorna har en stor uteplats samt en privat pool, vidare in i bostaden så finns på entréplan ett luftigt vardagsrum med ett väl tilltaget ljusflöde. I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger det välplanerade köket. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum.

På övre plan finns master bedroom med plats för den större sängen, ett badrum en suite och en privat balkong. Det tredje sovrummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Ytterligare ett helkaklat badrum nås via hallen.

Takterrass med fantastisk utsikt och med plats för den stora sittgruppen, solstolar och grill om så önskas.

Planerat färdigställande: december 2019
Priser från: 281 000 euro

Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 600m
wavesAvstånd till hav 600m
local_airportAvstånd till flygplats 60.0km

Bilder

Karta

HitCounter