Bli kontaktad, klicka här!

Rymligt radhus med chans att bli ett drömboende på central adress

Torrevieja Stad , Torrevieja
Pris
184 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 129 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 253 EUR
receiptReferensnummer: H329

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till detta rymliga radhus med en stor uteplats på central adress i Torrevieja. Här finns fem sovrum och två badrum samt en stor yta utomhus. Här bor du nära centrum med sitt stora utbud av restauranger, affärer och caféer men också hamnen, Medelhavet och fina stränder. I Torrevieja finns goda kommunikationer med buss samt flygbuss till flygplatsen i Alicante.

Huset är ca 129 kvm och det finns fem rum varav fyra sovrum, två badrum och stora ytor utomhus med gott om plats för sittgrupper.

Fastighetsskatt (IBI): ca 253 euro/år
Byggår: 1980
Energicertifikat: Pågående

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.5km
wavesAvstånd till hav 650m
local_airportAvstånd till flygplats 46.0km

Bilder

Karta

HitCounter