Bli kontaktad, klicka här!

Nyproducerade radhus 500 meter från stranden

Torre de la Horadada , Pilar de la Horadada
Pris
230 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 90.39 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Gemensamt poolområde.
airline_seat_flatTerrass: Ja (38 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 32 m2
receiptReferensnummer: Residencial Pinada

Objektsbeskrivning

Nyproducerade townhouse med attraktivt läge i charmiga Torre de la Horadada. Här bor du i ett trevligt område som är levande året runt men som kommer till sin fulla rätt under sommarhalvåret. Närhet till stranden och de utbud som byn har att erbjuda. Gemensamt poolområde med trevliga omgivningar.

Bostäderna är i två plan plus en solig takterrass, balkong och uteplats. Det finns tre rymliga sovrum med plats för större sängar och två moderna badrum. Master bedroom har en egen utgång till en privat balkong. Takterrassen har gott om plats för loungemöbler och solstolar.

Kort sagt: Detta är ett drömboende i ett eftersökt område, välkommen till ditt hem i solen.

Planerat färdigställande februari 2020
Priser från 230 000 euro

Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
local_airportAvstånd till flygplats 65.0km

Bilder

Karta

HitCounter