Bli kontaktad, klicka här!

Strandnära lägenheter i centrala Torrevieja

Torrevieja Stad , Torrevieja
Pris
189 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 88.9 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Gemensam pool.
airline_seat_flatTerrass: Ja (23 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (16 kvm)
receiptReferensnummer: Edificio Lazareva

Objektsbeskrivning

Dessa lägenheterna är perfekta för er som vill bo nära alla bekvämligheter samt väldigt nära Playa del Cura i Torrevieja.

Lägenheterna har tre sovrum, två badrum med golvvärme samt privata balkonger. Vissa av bostäderna har också en privat takterrass.

Gemensamt poolområde.

Priser från 189 000 euro
Penthouse 289 000 euro

Planerat färdigställande: December 2020

Kontakta oss för mer information eller om du vill boka visning med oss på HusmanHagberg.

I TORREVIEJA finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även Skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området. Den mest centrala stranden heter Playa La Cura och det finns även naturliga simbassänger i närheten. För golfintresserade rekommenderas golfbanor såsom Villamartin eller Golf El Saler.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 70m
wavesAvstånd till hav 70m
location_cityAvstånd till centrum 0m

Bilder

Karta

HitCounter