Bli kontaktad, klicka här!

Trevligt parhus i Torre del Moro

Altos de la Bahia - Torre del Moro , Torrevieja
Pris
208 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 74 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
airline_seat_flatTerrass: Ja
directions_carParkering: På tomten
: E
receiptReferensnummer: H462

Objektsbeskrivning

Välkommen till detta parhus som byggdes i slutet av 90-talet och är beläget ca 300 meter från havet. På tomten som är delvis plattsatt finns gott om plats för utemöbler och här finns också en carport. Huset med sina ca 74 kvm är fördelat i två plan och har 3 sovrum alla med inbyggda garderober. Bostaden har 2 badrum. Det separata köket är fullt utrustat och här finns en separat matplats för 4–6 personer. I vardagsrummet finns soffgrupp, tvmöbel och en öppen spis för lite kyligare kvällar.
Från den privata takterrassen har man en fantastisk utsikt över området och havet. Precis intill bostaden finns ett trevligt poolområde för både stora och små.

Fastighetsskatt (IBI): 245 euro/år
Byggår: 1999

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning
I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torrevieja borna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 300m
wavesAvstånd till hav 300m
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km

Bilder

Karta

HitCounter