Bli kontaktad, klicka här!

Soligt uteplats och gemensam pool nära saltsjöarna i Torrevieja

Los Balcones , Torrevieja
Pris
95 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 58 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Gemensam på området
zoom_out_mapTomtstorlek: 30 m2
directions_carParkering: På gatan
receiptReferensnummer: H464

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till denna trevliga lägenhet i markplan med en solig uteplats om ca 30 kvm och ett gemensamt poolområde nära Torreviejas fina Saltsjöar. På ca 58 kvm finns tre rum varav två sovrum och ett badrum. Närhet till affärer, restauranger men också Medelhavet och fina stränder.

- Rymligt vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matplats för 4 personer. Rummet har ett fint ljusflöde och en bardisk mot köket.

- Charmigt kök med över- och underskåp med vit skåpsexteriör och ett fint arbetsljus tack vare öppningen mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, microvågsugn, tvättmaskin samt kyl och frys.

- Master bedroom har ett rogivande läge och i rummet finns plats för dubbelsäng och sängbord.

- Sovrum två är idag möblerat med en våningssäng och har ett fönster som ger ett fint ljusflöde.

- Badrum uturstat med dusch, toalett och handfat med kommod. Fönster för ljusinsläpp och ventilation.

- Gäst wc utrustat med toalett och handfat. Bra förvaringsmöjligheter.

- Uteplats med gott om plats för solstolar eller sittgrupper.

- Ett fint gemensamt poolområde, även här finns det även plats för solstolar.

Välkommen till ditt hem i Solen, kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning. Vi är hemma överallt!

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):
Byggår:
Energicertifikat: Pågående

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Bilder

Karta

HitCounter