Bli kontaktad, klicka här!

Sagolik villa med känslan av ett palats, unik design och privat pool

Villamartin , Orihuela Costa
Pris
3 200 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 860 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Privat pool
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 2017 m2
receiptReferensnummer: 078200621

Objektsbeskrivning

Har du någonsin drömt om att bo i ditt egna palats? Nu har du möjligheten att uppfylla din dröm.

Villa är i fyra plan och på ca 860 kvm finns sex rum varav fyra sovrum och fyra vadrum, till detta kommer en tomt om 2017 kvm. En unik privat pool med fantastiska omgivningar. Detta är ett grönskande paradis med inslag av marockansk och antik arkitektur, med fantastiska kakel och mosaik.

Nedre plan består av en källare och ett garage. På första våningen finner vi ett tvättrum, ett stort kök, ett magnifikt vardagsrum, en stor veranda, ett sovrum och ett badrum. Härifrån når man även den privata poolen.
På andra våningen finner vi tre stora sovrum med respektive badrum. Härifrån når man även den privata takterrassen.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning.

Fastighetsskatt (IBI):
Byggår:


Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.5km
wavesAvstånd till hav 3.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.5km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter