Bli kontaktad, klicka här!

Charmigt med genuina detaljer i centrala Alicante

Alicante Stad , Alicante
Pris
329 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 98 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: S250536

Objektsbeskrivning

Välkommen till en fantastisk lägenhet på andra våningen i en byggnad från 1900. Här bor du i det populära område precis invid den välkända Explanada de España i Alicante centrum.

Lägenheten har ett mycket ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster, ett separat kök, tre rymliga sovrum och två badrum varav ett av dem är en-suite med master bedroom. Det är genomgående högt i tak och ett stort ljusinsläpp.

Lägenheten säljs möblerad och det finns A/C installerat.

Fastighetsskatt (IBI): 299,14 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad):

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

Kontakta oss för med information eller för att boka en visning.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 900m
wavesAvstånd till hav 200m
local_airportAvstånd till flygplats 12.5km

Bilder

Karta

HitCounter