Bli kontaktad, klicka här!

Exklusiva villor med generös takhöjd, privat pool och parkering

Dona Pepa , Rojales
Pris
388 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 141 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Privat pool
airline_seat_flatTerrass: Ja (50 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 312 m2
: B
receiptReferensnummer: Residential Ateka, Villa Ivory

Objektsbeskrivning

Välkommen till dessa fristående villor med modern design och privat pool i Dona Pepa som är färdigställda och redo för inflyttning.

Här finns det ett ljus och rymligt vardagsrum med plats för den större sällskapsdelen och en öppen planlösning till det välplanerade köket med gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Det finns en stor takterrass med plats för solstolar och loungemöbler om så önskas. Den privata tomten har ett soligt läge och även den plats för sällskapsdel och sittgrupp. Privat parkeringsplats.

I närhet finns det flertalet trevliga restauranger och affärer. Det är också nära till golfbanor samt Medelhavet och de fina stränderna.
Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Priser från 388 000 euro (plus skatt)
Planerat färdigställande: inflyttningsklartI TORREVIEJA finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 8.5km
wavesAvstånd till hav 8.0km
local_airportAvstånd till flygplats 53.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 10.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter