Bli kontaktad, klicka här!

Studio med balkong och gemensam pool nära havet

La Mata , Torrevieja
Pris
56 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 36 kvm
meeting_roomAntal rum: 1
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Gemensam
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 444 EUR
receiptReferensnummer: H358

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till denna charmiga studio i populära La Mata med ett läge nära havet och stränder. Här bor du i ett trevligt område med närhet till caféer, restauranger och affärer. Kommunikationer med buss in till Torrevieja.

Lägenheten är ca 36 kvm och att ett rum och kök i öppen planlösning. Rummet har ett fint ljusflöde och är lättmöblerat, idag finns här en soffa, tv-möbel och garderober.
Köket har en bardisk med sittplats för 2-4 personer. Köket har förvaringsmöjligheter i över- och underskåp och är utrustat med spis, ugn, fläkt samt kyl med mindre frysfack.
Från vardagsrummet finns en utgång till balkongen i soligt läge. På balkongen finns plats för sittgrupp.
Badrummet har ett fönster för både ljusinsläpp och ventilation. Badrummet har toalett, dusch, handfat med kommod och ett spegelskåp.

Kort sagt: En välplanerad studio med stor potential belägen i ett populärt område.
Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi är hemma överallt!

Fastighetsskatt (IBI): ca 107 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): ca 445 euro/år
Byggår: 1988
Energicertifikat: Pågående

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 400m
wavesAvstånd till hav 400m
location_cityAvstånd till centrum 6.9km
local_airportAvstånd till flygplats 50.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 10.0km

Bilder

Karta

HitCounter