Bli kontaktad, klicka här!

Stort hus uteplats, takterrass och källare i attraktiva Los Dolses

Los Dolses , Orihuela Costa
Pris
275 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 225 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Gemensam
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 400 m2
euro_symbolCommunity fee: 700 EUR
directions_carParkering: Eget garage
: E
receiptReferensnummer: H328

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till vackra Los Dolses där vi finner denna fantastiska villa med uteplats, takterrass och källare.

Villan byggdes 2003 och har en boyta om ca 225 kvm fördelat på tre våningar. Här finns det fyra rum varav tre rymliga sovrum, två badrum, vardagsrum med stora fönsterpartier och en fungerande (enligt uppgift) eldstad och ett väldisponerat kök med gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.
Till detta kommer också ett källarutrymme/garage med en yta om ca 112 kvm. Perfekt som extra rum, gym eller som förvaringsrum.

Detta är ett hemtrevligt boende som är redo för inflyttning.

Det finns ett gemensamt poolområde (ej på bild).

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

Fastighetsskatt (IBI): ca 690 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): ca 700 euro/år.
Byggår: 2003

Orihuela Costa ligger i Alicante provinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.8km
wavesAvstånd till hav 3.8km
location_cityAvstånd till centrum 2.3km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.3km
local_airportAvstånd till flygplats 69.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 6.6km

Bilder

Karta

HitCounter