Bli kontaktad, klicka här!

Radhus med kanonläge, Nerja

Nerja Stad , Nerja
Pris
499 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 153 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
airline_seat_flatTerrass: Ja (60 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 60 m2
receiptReferensnummer: HN237

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till Costa del Sol och charmiga Nerja.

Här finner vi detta stora radhus som byggdes 2007 bland stadens caféer, butiker och restauranger. Huset har även en takterrass med inbyggd grill och med utsikt över Nerja stad - här uppe får man verkligen känna lugnet.

Huset har luftiga ytor med fyra rum varav tre sovrum, två badrum och kök. Här får man in mycket naturligt ljus via de stora fönsterpartierna.

På andra våningen finner vi de tre rymliga sovrummen och två badrum, varav ett en-suite. På tredje våningen finns ett rum som idag används som tvättrum samt access till de två takterrasserna med sol hela dagen.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 300m
wavesAvstånd till hav 300m
location_cityAvstånd till centrum 0m

Bilder

Karta

HitCounter