Bli kontaktad, klicka här!

Fantastiskt villa med ett privat läge, pool och en underbar vy

Motril
Pris
565 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 294.57 kvm
meeting_roomAntal rum: 9 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Privat
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 5515.62 m2
receiptReferensnummer: HN139

Objektsbeskrivning

Detta underbara charmiga hus har en helt fantastisk utsikt, över landskap och hav. Lugnt, privat och fridfullt läge men samtidigt väldigt nära till staden Motril och stranden. Granada nås på 45 minuter och om man har lust att åka skidor, under vintersäsong, så nås Sierra Nevada på 1 1/2 timme.

Denna fastighet byggdes av den nuvarande ägaren efter deras all tänkbara önskemål och kvalitets krav. Huset är väldigt luftigt och ljus strömmar in från alla håll. Mycket karaktär men samtidigt tidlöst.
Ett hus för att njuta av tillvaron i, perfekt för sammankomster med familj och vänner, både inomhus och utomhus, sommar som vinter.

Ett par vackra moriska dörrar välkomnar oss in i detta härlig hus. Hallen är rymlig och mer som en liten innergård där en fontän står och porlar. Ljuset bara väller ner genom det stora takfönstret som placerats i taket för att få in så mycket natruligt ljus som möjligt.

Vardagsrummet är ett väldigt hemtrevligt rum med underbar utsikt. I detta utrymme har även matplatsen hysts in.
Köket är fullt utrustat och har många möbler och skåp. Har dessutom ett ordentligt skafferi.

Huset har i dagsläget tre sovrum plus ett galleri som används som gästrum när det behövs. Det finns även fyra badrum och en toalett.

På bottenvåningen finns ett extra utrymme, ett rum förberett för sammankomster. Stor öppenspis där man även kan grilla, en bar del som innesluter ett extra kök. Fönster och dörr öppnas upp mot trädgården så här kan man trivas både på vintern och sommaren.

Ute i trädgården så får vi inte glömma bort att nämna poolen med helt fantastisk utsikt.

För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta oss på HusmanHagberg i Nerja. Vi ser fram emot att höra ifrån er.

Bilder

Karta

HitCounter