230
MED7613B033123B44EC9F84D9D5694A79C9

Lyxvilla med havsutsikt i Finestrat

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Lyxvilla med havsutsikt i Finestrat

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB033
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta151.28 kvm
Tomt635 kvm
Byggår2017
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass54 kvm

Pris: €545,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lyxvilla med privat pool och fantastiska vyer över havet och Benidorm.

INTERIÖR

Nyproducerad villa i modern stil med tre sovrum och tre helkaklade badrum samt ett stort vardagsrum med mycket naturligt ljusinsläpp tack vare skjutdörrarna i glas som leder ut till terrassen och den grönskande trädgården samt den svalkande poolen. Från takterrassen har man fantastisk utsikt över havet, Benidorms stad och strand, som ligger ca 5 min från fastigheten. Det ingår installation av AC och vitvaror i priset. Detta är något för den som letar efter det lilla extra i livet! Sierra Cortina, området i Finestrat som urbanisationen ligger i, är klassat som ett av de mest prestigefyllda längst med kusten. De boende på området har tillgång till spa och gym helt gratis plus att området har en säkerhetsvakt 24 timmar om dygnet.

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michellin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till golfbana0.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
151.28 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2017
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
635 kvm

Karta

Finestrat Benidorm

Lyxvilla med havsutsikt i Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg