230
MEDAEE4193984164F4C82CC39DDD79D9590

Ultimat läge och havsutsikt

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Ultimat läge och havsutsikt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB019
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta125 kvm
Tomt700 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass50 kvm

Pris: €730,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Friliggande lyxvillor med infinity pool i det trendiga området Finestrat! Villorna ligger ca 3 km från Benidorms vita sandstränder, ca 2 km från ett av kustens största shoppingcentrum och mellan ca tre golfbanor inom någon kilometers avstånd. Flygplatsen ligger endast 30 min bort med bil och det är enkelt att ta sig överallt.

INTERIÖR

Lyxvillor med privat pool, imponerande utsikt från terrassen, och med tre rymliga sovrum utrustade med inbyggda garderober samt tre helkaklade badrum med värmegolv. Dessa specialdesignade lyxvillor är inget annat än unika och med möjlighet att göra personliga ändringar etc. Detta är något för den som letar efter det lilla extra i livet!

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michellin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Praga 3

Praga 2

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
125 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
700 kvm

Karta

Finestrat Benidorm

Ultimat läge och havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg