230
MEDCC3FA86FBD0945BAA063B8AF03EF495A

Bästa terrasserna någonsin i Denia

Denia, Denia

Bästa terrasserna någonsin i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€93
TypLägenhet
ReferensnummerPV039
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta96 kvm
Byggår2002
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass135 kvm

Pris: €234,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet ca 150 meter från stranden med tre fantastiska terrasser samt trädgård och pool. Idealisk för personer som vill njuta fullt ut av att vara utomhus. Den ligger i ett område med en mängd olika stormarknader, pubar, restauranger och turisttjänster. Lägenheten byggdes år 2002, är i perfekt skick, har förråd och garage.

INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 90 kvm som är fördelad över ett vardagsrum, två sovrum, ett kök, två badrum. Den har också ca 135 kvadratmeter i terrasser, en terrass intill vardagsrummet som fortsätter in till sovrummen, och vidare förbinder tvättstugan och takterrassen med grill på översta våningen. Det finns en tredje bred terrass på andra sidan av huvudsovrummet.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.15 km
Avstånd till centrum4 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav0.15 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km
Avstånd till sjukhus15.3 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
96 kvm
Lägenhet
Pris
€234,900
Samfällighetsavgift/mån
€93
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2002

Karta

Denia Denia

Bästa terrasserna någonsin i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg