230
MED629A340B32C847BA84BD9F73657DD18C

3 min promenad till stranden i Benidorm

Benidorm Town, Benidorm

3 min promenad till stranden i Benidorm

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€116
TypLägenhet
ReferensnummerMV023
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta90 kvm
Våning4 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass10 kvm

Pris: €265,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen upp till våning 4 till denna unika trerummare som erbjuder en enastående planlösning med rymliga rum och bra ljusinsläpp. Här finner du en bostad med lysande potential endast 180 meter från havet. Här bor ni i en stabil förening med alla bekvämligheter och närhet till allt man kan önska sig.

INTERIÖR

Från vardagsrummet har du en fantastisk utsikt från de stora fönstren som vetter ut mot Medelhavet. Stort och fräscht badrum. Utöver detta finns ett stort sovrum ( som utgör "master bedroom"), ytterligare ett rymligt sovrum, båda två med stora garderober. Köket är helt nyrenoverat. Hela lägenheten har renoverats i år.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.18 km
Avstånd till centrum0.7 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.03 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav0.18 km
Avstånd till shoppingcentrum0.95 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
90 kvm
Lägenhet
Våning
4 , hiss finns
Pris
€265,900
Samfällighetsavgift/mån
€116
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Benidorm Town Benidorm

3 min promenad till stranden i Benidorm

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg