MED0C97FB4BF8E645C0B276EC93B2E4437B

Infinity pool villa med fenomenal havsutsikt

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Infinity pool villa med fenomenal havsutsikt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB072
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta124 kvm
Tomt548 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €399,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Villa med infinity pool, pool i den exotiska trädgården med palmträd och apelsinträd, samt takterrass med jacuzzi, grill och solbädd och imponerande utsikt! Villan ligger endast en liten promenad from Finestrats golfbana, och det finns ytterligare två stycken golfbanor inom ca 2 min. Vidare ligger fastigheten bara ca 3 min från Benidorms strand och ca 30 min från Alicantes flygplats. Ett av kustens största shoppingcentrum finns endast 2 km bort och de håller på att bygga kustens största inom ca 3 km från villan.

INTERIÖR

Moderna nyproducerade villor med infinity pool, och med tre rymliga sovrum med inbyggda garderober samt tre helkaklade badrum med värmegolv. Dessa specialdesignade lyxvillor är inget annat än unika och med möjlighet att göra personliga ändringar etc. Takterrassen har en imponerande utsikt över havet och Benidorms skyskrapor och man kan välja att installera en jacuzzi utöver ett utomhuskök. Detta är något för den som letar efter det lilla extra i livet!

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
124 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
548 kvm

Karta

Finestrat Benidorm

Infinity pool villa med fenomenal havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg