Bli kontaktad, klicka här!

Ny lägenhet att dekorera som du vill Denia!

Denia , Denia
Pris
63 250 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapStorlek: 70 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja (10 kvm)
euro_symbolAvgift: 12 EUR
receiptReferensnummer: PV030

Objektsbeskrivning

Lägenhet med två balkonger och havsutsikt belägen på fjärde våningen utan hiss med en byggyta på ca 70 kvadratmeter vilken är fördelad över tre sovrum, ett stort vardagsrum, ett amerikanskt kök och ett badrum. Det är nyrenoverat förutom balkongerna, och köket och badrummet måste utrustas av köparen.

INTERIÖR

Fastigheten ligger i La Xara, en stad som tillhör Dénia där du kan hitta banker, Masymas snabbköp, många affärer och tjänster några meter bort. Fem minuter med bil kan du nå Dénias centrum, stranden, färjan till Ibiza, marinan, La Sella Golf Resort och det största köpcentret i regionen heter Portal de la Marina.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.5km
wavesAvstånd till hav 5.5km
location_cityAvstånd till centrum 4.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 4.0km
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 4.5km

Karta

Bilder

HitCounter