Bli kontaktad, klicka här!

Oas av lugn nära allt i Denia!

Denia , Denia
Pris
128 500 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapStorlek: 100 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (30 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (6 kvm)
euro_symbolAvgift: 90 EUR
receiptReferensnummer: PV031

Objektsbeskrivning

Bungalow som ligger i den vackra urbanisationen Las Zarzas på La Sella berget med en stor gemensam pool med vattenfall, trädgårdar, bar, restaurang, tennis, apotek och ridning bara några steg bort. Det är ett lugnt område, mycket integrerat med naturen, med säkerhetsövervakning och nära till alla tjänster. Det ligger mycket nära La Sella Golf Resort och Sakya buddhistiska klostret, ca 4 km från det största köpcentrumet i regionen, "Portal de la Marina" och ca 6 km från Dénias centrum och stranden. Närmaste stad är La Xara inom ca 3 km, där det finns en stormarknad och kommersiella anläggningar.

INTERIÖR

Bungalown har en byggyta på ca 100 kvadratmeter fördelad över två våningar. Ingången är på nedervåningen i anslutning till vardagsrummet, ett amerikanskt kök, en toalett och ett förråd med en andra bakdörr som leder ut till gatan. På första våningen finns två sovrum, ett badrum och en terrass. Fastigheten har en privat takterrass på ca 30 kvadratmeter med utsikt över de vackra gemensamma områdena. Den är utrustad med luftkonditionering och säljs möblerad.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 7.5km
wavesAvstånd till hav 7.5km
location_cityAvstånd till centrum 3.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 6.0km
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 4.5km

Karta

Bilder

HitCounter