Bli kontaktad, klicka här!

Kedjehus i modern stil i Alfaz del Pi!

Alfaz del Pi , Alfaz del Pi
Pris
189 500 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 110 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (50 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (4 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 33 EUR
receiptReferensnummer: CM034

Objektsbeskrivning

Modernt radhus i sydostläge och med ett flertal terrasser. Inom endast ca 1,5 km från Alfaz del Pis centrum och den skandinaviska föreningen, samt ca 5 min med bil till Albir och ca 10 min till Altea.

INTERIÖR

Modernt och ljust radhus med mycket ljusinsläpp fördelat över två våningsplan och med tre terrasser i olika väderstreck. Fastigheten har ett stort vardagsrum med en öppen spis i anslutning till en fint ordnad terrass med en trappa som leder till det gemensamma poolområdet. En perfekt plats att grilla eller en oas att bjuda över vänner till på ett glas cava en solig eftermiddag. Köket är fullt utrustat och ligger bredvid en extra toalett samt ett utrymme som kan användas till vad man vill, allt från entre till walk-in closet. På den övre våningen finner vi de tre sovrummen med inbyggda garderober, ett badrum med dusch i hallen samt ett en suite-badrum med badkar i anslutning till det största av sovrummen som också har en walk-in closet och en inbyggd terrass. Det finns AC (varm/kall) i hela huset och en terrass på framsidan av huset som tidigare har använts som parkeringsplats för bil.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.0km
wavesAvstånd till hav 6.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 60.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 7.0km

Bilder

Karta

HitCounter