230
MEDEC7BB405D8B94D0883EAF4A2791FC052

Nyproducerade lägenheter i Cala de Finestrat

Nyproduktion

Benidorm Town, Benidorm

Nyproducerade lägenheter i Cala de Finestrat

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerNB103
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta82 kvm
Våning9 (hiss finns)
Byggår2017
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassNej

Pris: €166,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

INFLYTTNINGSKLARA lägenheter i vackra Cala de Finestrat, endast ca 400 m till stranden och omgivna av restauranger, barer och butiker. Det gemensamma området består av ett exotiskt grönområde, pooler, tennis-/paddlebanor etc.

INTERIÖR

Nyproducerade och inflyttningsklara lägenheter som har ett alternativt två sovrum med utmärkt finish i en privat urbanisation som kombinerar en praktisk och dynamisk design av bostad, utformad för att njuta av både inredningen i hemmet och dess magnifika och omfattande gemensamma faciliteter. Det finns gemensamma pooler, paddle- / tennisbanor, stora trädgårdar och lekplats. Kontakta oss för mer information.

EXTERIÖR

Cala de Finestrat, är en exotisk plats med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus0.001 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
82 kvm
Lägenhet
Våning
9 , hiss finns
Pris
€166,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2017
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Nyproducerade lägenheter i Cala de Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg