Bli kontaktad, klicka här!

Nyproducerade lägenheter i Cala de Finestrat

Benidorm Town , Benidorm
Pris
166 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 82 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: NB103

Objektsbeskrivning

INFLYTTNINGSKLARA lägenheter i vackra Cala de Finestrat, endast ca 400 m till stranden och omgivna av restauranger, barer och butiker. Det gemensamma området består av ett exotiskt grönområde, pooler, tennis-/paddlebanor etc.

INTERIÖR

Nyproducerade och inflyttningsklara lägenheter som har ett alternativt två sovrum med utmärkt finish i en privat urbanisation som kombinerar en praktisk och dynamisk design av bostad, utformad för att njuta av både inredningen i hemmet och dess magnifika och omfattande gemensamma faciliteter. Det finns gemensamma pooler, paddle- / tennisbanor, stora trädgårdar och lekplats. Kontakta oss för mer information.

EXTERIÖR

Cala de Finestrat, är en exotisk plats med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 400m
wavesAvstånd till hav 400m
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 50.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1m

Bilder

Karta

HitCounter