Bli kontaktad, klicka här!

PRISSÄNK! Lugn urbanisation endast 5min från Altea

Altea , Altea
Pris
140 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 71 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (21 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 80 EUR
directions_carParkering: Parkering är valfritt (+ € 5000)
receiptReferensnummer: LL017

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT från 146 900€ till 140 000€!
För den som inte vill bo i storstaden utan nära naturen ...är den här fastigheten i Altea la Vella-området perfekt. Avkopplande plats endast ca 2 minuters bilresa från Altea och från stranden ca 5 minuter. Om ma vill ha mer action, kan man ta sig till Alteas gamla stad (10 minuters bilresa). Fastigheten ligger i söderläge (sol hela dagen). KONTAKTA HUSMANHAGBERG ALTEA FÖR MER INFORMATION!

INTERIÖR

Lägenheten ligger på första våningen (vid ingången till byggnaden) och det finns även en hiss (för att ta sig till parkeringsplatsen). Den har två sovrum och två badrum, samt vardagsrummet, en tvättstuga och det öppna köket. Byggytan ligger på ca 73m2. Utöver detta har lägenheten en terrass på ca 20m2 och AC (värme / kall). Urbanisationen har en trädgård och en stor pool. Internet (fiber) är för-installerat. Möblerna är förhandlingsbara.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 4.0km
wavesAvstånd till hav 4.0km
location_cityAvstånd till centrum 7.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 75.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 5.0km

Bilder

Karta

HitCounter