Bli kontaktad, klicka här!

Villa med spektakulär havsutsikt!

Cumbre del Sol , Cumbre del Sol
Pris
832 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 362 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 700 m2
receiptReferensnummer: NB064

Objektsbeskrivning

Modern villa i traditionell spansk stil och med fantastisk utsikt över havet!

INTERIÖR

Detta är en villa på ca 288 m² byggyta och med en tomt på ca 700 m² med fantastisk havsutsikt, i bostadsområdet Lirios, i Cumbre del Sol.

Villan är designad i neoklassisk stil, och fördelad på två våningar, med tre sovrum och fyra badrum. På övervåningen finns sovrummet med omklädningsrum och eget badrum med hörnbadkar och dusch, ett andra sovrum med inbyggd garderob, badrum, matsal, fullt utrustat kök där du kan kommer ut till grillen. Vidare finns på denna våning ett rymligt vardagsrum med öppen spis och direkt tillgång till en magnifik veranda med utsikt över havet.

På bottenvåningen hittar vi ett tredje sovrum med badrum som har dusch, ett gym med bastuområde, förråd, maskinrum och ett rymligt vardagsrum som leder till verandan och poolen omgiven av en rymlig terrass med metall räcke, utomhusdusch bredvid poolen och framför allt mycket bra utsikt över havet. Denna fastighet säljs möblerad.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.5km
wavesAvstånd till hav 1.5km
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 90.0km

Bilder

Karta

HitCounter