230
MED2DBD139BD3E64854B79D33C33804D7E8

Investering! 400m från stranden i Villajoyosa

Villajoyosa, Villajoyosa

Investering! 400m från stranden i Villajoyosa

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerMV068
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta60 kvm
Våning4 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass12 kvm

Pris: €116,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bra investeringsmöjlighet! Många turister besöker Villajoyosa i början av mars till slutet av november. Det är många turister som kommer till Costa Blanca Norr. Villajoyosa ligger bara 35 min från Alicantes flygplats och är väldig populär för sina 300 soliga dagar. Den lilla staden är omringad av berg som skyddar mot kalla vindar, vilket i sin tur bidrar till ett klimat som är helt underbart...... Ni finner ett stort antal lägenheter i Villajoyosa hos oss på HusmanHagberg Altea.

INTERIÖR

Fastigheten, som ligger på fjärde våningen (hiss finns), har en byggyta på ca 60 kvadratmeter som är fördelad över ett vardagsrum, två sovrum, ett badrum, ett delvis öppet kök och terrassen. Den är utrustad med 2-glasade fönster, och luftkonditionering (kall / värme). I omgivningen finns restauranger, stormarknader, barer och flera turisttjänster samt en busshållplats för att ta sig in till centrum. Det är idealiskt för semester.

EXTERIÖR

Villajoyosa ligger ca 20 min från Alicantes flygplats mellan Alicante och Benidorm, vilket gör att man har nära till storstäder. Under sommarmånaderna kan man njuta av en “cerveza” i solen på någon av de många strandhyddorna och promenera längst med stranden till den lilla stadskärnan som har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Inom några kilometers avstånd finner ni de kända golfbanorna Melia Villa Aitana, Altea Club de Golf och Bonalba Golf. En idyll med ett strategiskt läge helt enkelt!

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats48.9 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.15 km
Avstånd till hav0.4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana6.4 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
60 kvm
Lägenhet
Våning
4 av 21, hiss finns
Pris
€116,900
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet

Karta

Villajoyosa Villajoyosa

Investering! 400m från stranden i Villajoyosa

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg