Bli kontaktad, klicka här!

Friliggande villa med havsutsikt i Calpe!

Calpe , Calpe
Pris
189 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 142 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Villa
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 873 m2
receiptReferensnummer: HH164

Objektsbeskrivning

Villa med ett stort antal sovrum, en tomt med stor potential, och panoramautsikt över Medelhavet. Den ligger endast ca 2 km från Calpe stad och stranden.

INTERIÖR

Denna underbara villa med privilegierad utsikt över Calpe ligger i urbaniseringen av Maryvilla, bara några minuters bilresa från centrala Calpe och stränderna. Tack vare dess läge är utsikten från hela huset den bästa i hela området, längst med Costa Blanca, och under dagar utan dimma kan du se Ibiza. Byggnaden är indelad i två våningar. På övervåningen hittar du ett stort vardagsrum, ett oberoende kök, två sovrum och ett badrum. På bottenvåningen finns det tre sovrum som inte har använts. De två våningarna har en stor terrass vardera, ansluten mellan dem av yttre trappor. Hela huset har magnifik utsikt från varje hörn. Måste ses i verkligheten!

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
wavesAvstånd till hav 2.0km
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 80.0km

Bilder

Karta

HitCounter