230
MEDD9AC5766F0AC4EBDB46C811937392EE2

Nyrenoverad lägenhet i Altea la Vella!

Altea, Altea

Nyrenoverad lägenhet i Altea la Vella!

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€65
TypLägenhet
ReferensnummerCM031
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta80 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2003
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €179,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyrenoverad lägenhet med utsikt över poolområdet och apelsinodlingarna i Altea la Vella, och inom gångavstånd till några av de bästa restaurangerna och barerna längst med kusten. Utöver detta ligger den prestigefyllda golfklubben Don Cayo runt hörnet.

INTERIÖR

Nyrenoverad lägenhet med centralt läge och fantastisk utsikt i Altea la Vella. Lägenheten består av ett ljust vardagsrum tack vare de stora fönstren som bidrar till ett otroligt ljusinsläpp. Köket är modernt, funktionellt och öppet i anslutning till vardagsrummet och det finns ett separat tvättrum. Av de två sovrummen har båda två inbyggda garderober, och det största har utsikt mot bergen och apelsinodlingarna och det mindre ut mot gatan. Badrummet har en dusch och är även det nyrenoverat, och det finns en toalett vid huvudingången till lägenheten. Urbanisationen har en gemensam pool, en apelsinlund, palmträd, en utomhusdusch och hiss. Det ingår en garageplats i priset och AC är nyligen installerad.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats68 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
80 kvm
Lägenhet
Våning
2 , hiss finns
Pris
€179,000
Samfällighetsavgift/mån
€65
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2003
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Nyrenoverad lägenhet i Altea la Vella!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg