Bli kontaktad, klicka här!

Villa med pool i Valencia nära tjänster

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
137 500 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 205 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 819 m2
receiptReferensnummer: HH106

Objektsbeskrivning

PRIS SÄNKT FRÅN 150,000 € TILL 137,500 €.
Denna villa med fyra sovrum och två badrum ligger precis utanför Fuentecica- urbanisationen i Godelleta, i hjärtat av den valencianska landsbygden. Godelleta-byn har en mängd butiker, skolor och tjänster, och ligger endast ca 4 minuter (3 km) bort. Valencias stadskärna samt flygplatsen, stränder och den historiska gamla stan, finns inom ca 30 minuters bilresa.

INTERIÖR

När vi kliver in i denna fastigheten genom ytterdörren, hälsas vi omedelbart med den rymliga matsalen som leder ner till det stora vardagsrummet, komplett med loggbrännare och skorsten. Dörrar från detta utrymme tar oss till det nyligen moderniserade köket och tvättstugan, utrustad med alla nödvändiga elektriska apparater.

Med de kaklade trappstegen som leder upp till första våningen hittar vi en otroligt rymlig hall, som ligger i direkt anslutning till de två terrasserna, en mot framsidan och den andra, en L-formad sidoterrass som slingrar sig runt baksidan av fastigheten, vilket ger ett perfekt utomhusutrymme för att kunna njuta av solen. Vidare finns tre sovrum, varav två dubbla sovrum och ett lite mindre samt det stora badrummet, som består av ett badkar och duschbeslag, handfat och toalett. Det fjärde sovrummet ligger på baksidan av fastigheten och används för närvarande som förvaringsrum.

Villan har en stor tomt, full av växter och träd som är inhemska i detta Medelhavsområde. På framsidan av fastigheten har vi en 7 x 4 meter pool med rengörings- och filtreringskit, poolterrassen och till och med en utomhusbar, perfekt för att underhålla gäster under de varma sommarmånaderna. På sidan av fastigheten har vi en uthus som används för tvätt och utomhusdusch. Baksidan av fastigheten har en dörr som tar oss till underbyggnaden. Detta utrymme används för närvarande som förråd, men det kan lätt användas som ett extra boende, om det behövs. Det finns parkering för flera bilar på tomten.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 30.0km
wavesAvstånd till hav 30.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 24.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 30.0km

Bilder

Karta

HitCounter