Bli kontaktad, klicka här!

Villa till spanskt pris i La Nucia

La Nucia , La Nucia
Pris
549 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 366 kvm
meeting_roomAntal rum: 10 varav 8 sovrum
wcAntal badrum: 6
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (50 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 800 m2
receiptReferensnummer: AS061

Objektsbeskrivning

Villan ligger i El Tossal området i La Nucia med några restauranger inom gångavstånd och La Nucia centrum med alla bekvämligheter och tjänster inom 2.5km.

Villan har totalt 8 sovrum och 6 badrum i tre olika nivåer med 5 eldplatser, pool, bastu och exteriör grillplats. Fördelningen per våning är enligt följande:
- Källare: dubbel parkeringsplats, vardagsrum, 2 sovrum, kök och 1 badrum. Det finns element installerade på denna våning.
- Bottenvåning (med element och golvvärme): 2 dubbla sovrum/gästlägenheter med eget kök, badrum och vardagsrum och tillgång till en täckt terrass. Det finns också ett gemensamt utrymme med ett extra badrum.
- Övre våning (med element): modernt kök, två sovrum, 1 badrum och vardagsrum med bar och utgång till terrassen och poolen.

Fastigheten säljs möblerad och den är idealisk för stora familjer. Du har havsutsikt och utsikt över bergen från fastigheten, förutom många timmars sol i alla riktningar. Missa inte detta fantastiska tillfälle och kontakta HusmanHagberg för ytterligare information!

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.0km
wavesAvstånd till hav 6.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.3km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 61.4km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.5km

Bilder

Karta

HitCounter