Bli kontaktad, klicka här!

Ny fas släppt med imponerande havsutsikt

Finestrat , Benidorm
Pris
198 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 76.05 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (79 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
receiptReferensnummer: NB051

Objektsbeskrivning

Investeringsmöjlighet i nytt hett område! Nu finns möjligheten att köpa en nyproducerad lägenhet endast ca 3 km från Benidorms vidsträckta vita sandstränder med dess turkosa vatten och ett av kustens största köpcentrum. Urbanisationens läge är optimalt mellan ett stort antal golfbanor, och ca 30 min från Alicantes flygplats. Vidare har ALLA taklägenheter oblockerad havsutsikt över medelhavet. Priserna är otroliga just nu, så missa inte chansen.

INTERIÖR

Moderna nyproducerade bungalows med gemensamt poolområde, två rymliga sovrum med inbyggda garderober samt två helkaklade badrum. Den tillhörande takterrassen har en imponerande utsikt över havet liksom den otroliga utsikten från balkongen och vardagsrummet samt det öppna köket.

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 3.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 50.0km

Bilder

Karta

HitCounter