230
MED985848542D84428EB759DE51CAB82C01

Duplex nära gamla stad i Altea

Altea, Altea

Duplex nära gamla stad i Altea

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerAS050
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta207 kvm
Våning1
Byggår2004
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass30 kvm

Pris: €369,000

Ansvarig mäklare

I Balcon de Altea, ett privilegierat och mycket lugnt område, ligger detta duplex med tre terrasser och havsutsikt. Några steg från gamla stan och endast ca 300m från stranden. Det finns gemensam pool och paddel-/tennisbana.

INTERIÖR

Innan du kommer in har du två dörrar till duplexet, en till huset och den andra som leder ned till ett privat garage med två förråd. Terrassen vid ingången till huset har sol hela eftermiddagen. Vi går in till huset och finner det öppna köket och det stora vardagsrummet. Från vardagsrummet finner du även utgången till terrassen som har mycket sol i och med att den inte har tak. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum samt en toalett. Hela huset har golvvärme. Rummen på övervåningen har trägolv. I det största sovrummet finns också en walk in closet. Badrummet är mycket rymligt. Slutligen på terrassen som nås från samma sovrum har vi en jacuzzi och inte heller denna har tak, vilket bidrar till mycket sol.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
207 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
radhus
Byggnadsår
2004
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Duplex nära gamla stad i Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg