Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet i söderläge, mitt i centrala Denia

Denia , Denia
Pris
115 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 89 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja (3 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: CM038

Objektsbeskrivning

Lägenhet med utsikt över Montgó-berget och mitt i centrala Denia inom endast ca 300 m till marinan! Från marinan går det färjor till Ibiza och Mallorca dagligen och längst med strandpromenaden finner man lyxiga lounge-barer, restauranger och hantverksbodar. Missa inte denna investeringsmöjlighet!

INTERIÖR

Lägenhet mitt i centrala Denia med tre sovrum, två badrum, en terrass i sydöstläge och ett vardagsrum i anslutning som har ett otroligt ljusinsläpp. Den har AC i vardagsrummet och 2-glasade Climalit-fönster, vilket bidrar till en bra ventilation och isolering. Köket är fullt utrustat och man har utsikt över Montgo-berget när man tillagar sin medelhavsmiddag. Inom endast 100 m finner man restauranger, barer, butiker, city samt hamnen med allt man kan önska sig.

EXTERIÖR

Denia är känd för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!
_____________________________________________________

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 300m
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 4.0km

Bilder

Karta

HitCounter