230
MED4322FD303AE6459681F9F86AC6170FBD

Lyxig villa med privat pool och imponerande utsikt

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Lyxig villa med privat pool och imponerande utsikt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB053
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta151 kvm
Tomt440 kvm
Byggår2019
HissNej
ParkeringJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass109 kvm
EnergideklarationBeställd

Utgångspris: €389,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyproducerad lyxvilla i det nya och trendiga området Finestrat med imponerande medelhavsvyer och egen pool. Villan kan specialdesignas efter behov och ligger endast ca 3 km från Benidorms vita och vidsträckta sandstränder och inom gångavstånd från ett av kustens största shoppingcentrum. Vidare finns ett stort utbud av golfbanor inom nära räckhåll för golfälskare.

INTERIÖR

Moderna nyproducerade villor med en privat pool, tre rymliga sovrum med inbyggda garderober samt två helkaklade badrum (värmegolv kan installeras mot en extra avgift). Det finns en källare i villan som kan inredas till ett extra vardagsrum alternativt garage eller liknande, valmöjligheterna är oändliga. Den tillhörande trädgården är rymlig och perfekt för grillning under den heta solen och takterrassen har en imponerande utsikt över havet och Benidorms skyskrapor.

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
151 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
440 kvm

Karta

Finestrat

Lyxig villa med privat pool och imponerande utsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg