Bli kontaktad, klicka här!

Lyxig villa med privat pool och imponerande utsikt

Finestrat , Benidorm
Pris
409 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 113 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (109 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 445 m2
receiptReferensnummer: NB053

Objektsbeskrivning

Nyproducerad lyxvilla i det nya och trendiga området Finestrat med imponerande medelhavsvyer och egen pool. Villan kan specialdesignas efter behov och ligger endast ca 3 km från Benidorms vita och vidsträckta sandstränder och inom gångavstånd från ett av kustens största shoppingcentrum. Vidare finns ett stort utbud av golfbanor inom nära räckhåll för golfälskare.

INTERIÖR

Moderna nyproducerade villor med en privat pool, tre rymliga sovrum med inbyggda garderober samt två helkaklade badrum (värmegolv kan installeras mot en extra avgift). Det finns en källare i villan som kan inredas till ett extra vardagsrum alternativt garage eller liknande, valmöjligheterna är oändliga. Den tillhörande trädgården är rymlig och perfekt för grillning under den heta solen och takterrassen har en imponerande utsikt över havet och Benidorms skyskrapor.

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 3.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 50.0km

Bilder

Karta

HitCounter